+31243741477 info@abch.nl

Veerremcilinders

Veerkrachtig voor stabiliteit!

Veerremcilinders bestaan uit een bedrijfsremcilinder
en een parkeerremcilinder. In het bedrijfsrem-gedeelte van de veerkamercilinder wordt de luchtdruk omgezet in mechanische remkracht. De parkeerremcilinder zorgt ervoor dat het geparkeerde voertuig op zijn plaats blijft staan.

Air Brake Company Holland heeft een uitgebreid assortiment veerremcilinders voor alle trucks, bussen en getrokken materieel. Dankzij onze kennis en beschikking over OEM informatie, kunnen wij veerremcilinders ook reviseren en aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Duurzaam

Air Brake Company Holland veerremcilinders zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. We leveren varianten met zowel inwendige als uitwendige ontluchting. Alle door Air Brake Company Holland geleverde en gereviseerde veerremcilinders voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die OEM’s aan originele en aftermarket onderdelen stellen.

Op deze manier bent u er zeker van dat de onderdelen een lange levensduur hebben en onnodige stilstand van een voertuig voorkomen.

Fusie bedrijven en naamswijziging
Merger of companies and name change

Graag stellen wij u op de hoogte dat per 1 Oktober onze bedrijven gaan fuseren, het betreft Technisch Bureau Holl B.V., Air

Brake Company B.V. en Airbrake Parts Company B.V.

Vanaf 1 Oktober gaan wij verder onder de naam Air Brake Company Holland B.V.

 

We would like to inform you that as of 1 October our companies will merge, this concerns Technisch Bureau Holl B.V., Air

Brake Company B.V. and Airbrake Parts Company B.V.

From October 1 we will continue under the name Air Brake Company Holland B.V.

You have Successfully Subscribed!