+31 24 374 1477 sales@abch.nl

Over ons

Luchtdrukremsystemen worden in veel disciplines toegepast zoals trucks, trailers, bussen, grondverzetmachines, landbouwmechanisatie en railvoertuigen. Processen rondom deze systemen en onderdelen vereisen maatwerk.

Alleen een specialist kan de beste zijn

Air Brake Company Holland is specialist in onderhoud, reparatie, revisie, ombouw, import, export en verkoop van luchtremsystemen en onderdelen van gerenommeerde merken waaronder Wabco, Knorr-Bremse, Haldex, Bendix en Bosch. Dankzij meer dan een halve eeuw ervaring en technische knowhow hoeven wij nooit “nee” te verkopen.

Onze klanten zijn grossiers en technici die voertuigen met luchtdrukremsystemen onderhouden en repareren. Zij kiezen voor Air Brake Company Holland om onze goede naam, algehele betrouwbaarheid, productkennis en technisch specialisme. Dankzij het brede productassortiment en de grote voorraad is onze servicegraad hoog. Zo kunnen we adequaat op vragen en uitdagingen acteren en in veel gevallen zelfs sneller leveren dan de fabrikant.

Onze gedetailleerde kennis over en ervaring met alle soorten oude en nieuwe luchtdrukremsystemen is voor onze relaties van onschatbare waarde. Wij zijn trots op onze specialisten van onze diverse afdelingen die over een schat aan historische en hedendaagse technische documentatie beschikken. Als het er niet (meer) is, dan maken we het!

Dankzij ons uitgebreide netwerk en intensieve samenwerking met alle luchtdrukrem OEM’s, kunnen wij ieder probleem oplossen en nemen wij uw zorgen en vraagstukken uit handen.

Het team van Technisch Bureau Air Brake Company Holland bewijst waar het bedrijf voor staat: technisch vakmanschap, gedrevenheid en gedetailleerde kennis van Wabco, Knorr-Bremse en Haldex luchtdrukremsystemen. Omdat iedereen nauw samenwerkt kunnen wij u altijd de snelste en beste oplossing bieden.

Grote voorraad, snelle levering

Air Brake Company Holland onderscheidt zich onder andere met de meest complete en grootste voorraad luchtdruk-componenten, onderdelen en diagnose-apparatuur in Europa. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u op welk moment nodig heeft. Dankzij onze kennis, voorraad en ons flexibele en betrouwbare distributienetwerk garanderen wij een snelle levertijd. Zelfs van onderdelen die de fabrikant zelf niet meer in huis heeft.

Dit heeft als voordeel dat u of uw klant weer snel op weg geholpen kan worden. Onderdelen en systemen voor trucks, trailers en bussen hebben wij vrijwel altijd op voorraad. Koppelingsbekrachtigers, cilinders, compressoren, schijfremzadels en elektronische remsystemen; wij leveren snel vanuit voorraad.

Air Brake Company Holland is de enige leverancier met een compleet aanbod van alle A-merken luchtdrukremsystemen.

Als wij iets niet kunnen oplossen, dan kan niemand het! Deze belofte kunnen wij waarmaken dankzij onze deskundige specialisten, jarenlange ervaring, professionele internationale netwerk en een enorme voorraad.

Kennis, passie en toewijding: dat is Air Brake Company Holland. Welkom, daag ons uit!