+31 24 374 1477 sales@abch.nl

Luchtdrukremmen

Luchtdrukremmen en elektronische rem- en bedieningssystemen moeten het altijd doen en mogen nooit een remmend effect op uw bedrijfsprocessen hebben. Air Brake Company Holland werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Wabco, Knorr Bremse met hun merken zoals Bosch/Bendix/Magneti Marelli en Paul Dahl, Haldex, Raufoss, Kongsberg, Aventics, Camozzi, John Guest, Legris, Metal Work, Prevost, Rexroth en Wira. Dankzij deze jarenlange samenwerking kennen wij de luchtdrukremsystemen net zo goed als degenen die ze ontworpen hebben.

Knorr Bremse

Technisch Bureau Air Brake Company Holland is de Nederlandse dealer van Knorr Bremse. Knorr Bremse is naar eigen zeggen trendsetter op het gebied van luchtdrukremmen voor railvoertuigen en bedrijfswagens. De missie van Knorr Bremse is het verbeteren van de veiligheid op de weg en het spoor. Air Brake Company Holland levert producten van Knorr Bremse aan een select netwerk.

Wabco

Wabco heeft jarenlange ervaring en is één van de grootste leveranciers van luchtdrukremsystemen en elektronische rem- en bedieningssystemen ter wereld. Wabco heeft zijn succes onder andere te danken aan toonaangevende innovaties zoals het eerste ABS Anti Blokkeer Systeem en elektronische remsysteem. Wabco produceert onderdelen voor alle bekende merken trucks en trailers zoals Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Renault, DAF, Scania, Iveco, Schmitz, Nooteboom en Krone.

Haldex

Haldex is een wereldwijde leverancier van luchtdrukremsystemen en remstellers. Het bedrijf heeft een lange historie, waarin innovatie een belangrijke rol speelt. Air Brake Company Holland is distributeur van Haldex oplossingen voor luchtdrukremmen van onder andere trucks, trailers en bussen.

Kongsberg

Kongsberg produceert koppelingsbekrachtigers, versnellingsystemen, gaskabels en stabilisatorstangen voor alle bekende truck en bus merken. Air Brake Company Holland levert het volledige Kongsberg productgamma en beschikt over een grote voorraad.

Raufoss

Raufoss is onderdeel van Kongsberg, een toonaangevende producent en leverancier van snel-steekkoppelingen voor PVC-remleidingen en heeft innovaties ontwikkelt zoals de ABC New Line en Integral koppeling. Gebruiksgemak, gewicht en prijs zijn de onderscheidende factoren. Air Brake Company Holland heeft een ruime voorraad aan Raufoss koppelingen en PVC-leidingen.