+31243741477 info@abch.nl

Luchtdrogers en luchtdrogerpatronen

Wij houden van droog!

Luchtdrogers worden gemonteerd tussen de compressor en de luchtketels van vrachtwagens, bussen en landbouwvoertuigen. De luchtdroger is een belangrijk veiligheidsonderdeel in het luchtdrukremsysteem en zorgt ervoor dat er geen vocht, olie en andere verontreiniging in de luchtketels en luchtkleppen terecht komt. Dit voorkomt corrosie, ijsvorming in de winter en beschadiging aan de kleppen.

Luchtdrogerpatronen

De luchtdrogers zijn uitgerust met een vervangbaar luchtdrogerpatroon om onderhoud aan het pneumatische systeem te vereenvoudigen en de levensduur van het systeem te verlengen. Het luchtdrogerpatroon, wat overigens jaarlijks vervangen dient te worden, is dus een belangrijk onderdeel van de luchtdroger en zorgt ervoor dat het luchtdrukremsysteem veilig en optimaal kan functioneren.

Verwarming

Air Brake Company Holland levert zowel luchtdrogers als de luchtdrogerpatronen van alle bekende fabrikanten zoals Wabco, Knorr-Bremse en Haldex. Een luchtdroger kan worden voorzien van een verwarmingselement om te garanderen dat het systeem ook onder koude weersomstandigheden optimaal blijft functioneren.

Duurzaam

De luchtdrogers en luchtdrogerpatronen van Air Brake Company Holland zijn van hoge kwaliteit en leveren voortreffelijke prestaties.
De luchtdrogerpatronen worden enkel van originele merken geleverd.

Air Brake Company Holland waar OE kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Fusie bedrijven en naamswijziging
Merger of companies and name change

Graag stellen wij u op de hoogte dat per 1 Oktober onze bedrijven gaan fuseren, het betreft Technisch Bureau Holl B.V., Air

Brake Company B.V. en Airbrake Parts Company B.V.

Vanaf 1 Oktober gaan wij verder onder de naam Air Brake Company Holland B.V.

 

We would like to inform you that as of 1 October our companies will merge, this concerns Technisch Bureau Holl B.V., Air

Brake Company B.V. and Airbrake Parts Company B.V.

From October 1 we will continue under the name Air Brake Company Holland B.V.

You have Successfully Subscribed!