+31 85 078 33 99 info@abch.nl

Koppelingskop | Luchtketels | Luchtslangen

Wij koppelen u graag met het beste materiaal!

Koppelingskop

De koppelingskop is de pneumatische verbinding tussen de truck en het getrokken materieel. Ze verbinden de twee afzonderlijke systemen en voorkomen dat de leidingen verkeerd aangesloten kunnen worden. De koppelingskop is ISO 1728 gecertificeerd. Verder is deze bestand tegen extreme omstandigheden en voldoet aan de strenge eisen die OEM’s en de aftermarket aan deze producten stelt. De duo-matic koppeling is gelijk aan de standaard koppelingskop, maar de verbinding is sneller en veiliger met aankoppelen.

Luchtketels

Air Brake Company Holland heeft de meest voorkomende soorten en maten luchtketels op voorraad. Al onze ketels voldoen aan de EN 286-2 norm. De luchtketels zijn bestemd voor trucks en getrokken materieel.

Luchtslangen

Om de truck met het getrokken materieel te verbinden, worden kunststof rechte en spiraalslangen toegepast. Onze OE slangen zijn dé benchmark in de heavy duty industrie. De slangen blijven zelfs bij extreem lage temperaturen
flexibel, waardoor de fittingen makkelijk te koppelen en te ontkoppelen zijn en de aansluitingen niet beschadigen. Al onze luchtslangen voldoen aan de geldende ISO en DIN norm.