+31 85 078 33 99 info@abch.nl

Compressoren

Wij voorzien u van lucht!

Compressoren zijn een essentieel onderdeel van remsystemen van trucks, bussen en heavy-duty voertuigen. Niets mag aan het toeval overgelaten worden, veiligheid is prioriteit nummer één! Wij leveren nieuwe, gereviseerde en niet meer verkrijgbare compressoren van alle gerenommeerde A-merken, waaronder Wabco, Knorr-Bremse en Haldex.

Revisie

Indien een compressor of onderdelen ervan niet meer geleverd worden, omdat ze bijvoorbeeld verouderd zijn, dan kan Air Brake Company Holland deze reviseren. Wij beschikken over de benodigde kennis, informatie en onderdelen, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw oudere combinatie nog een aantal jaren veilig de weg op kan.

Advies op maat

Wij hebben een grote hoeveelheid verschillende compressoren op voorraad. Hierdoor is er voor ieder verschillend voertuig wel een passende oplossing te vinden. Neem contact met ons op als u advies op maat wenst.

Voorraad

Alle compressoren en aanverwante onderdelen en systemen die wij leveren, voldoen vanzelfsprekend aan de strenge eisen die OEM’s aan eerste-montage delen en aftermarket onderdelen stellen.