+31 85 078 33 99 info@abch.nl

Aansluitkabels ABS | EBS

Sluit je aan bij Air Brake Company Holland!

Vrachtwagens hebben het afgelopen decennium technisch enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Als gevolg hiervan moet de manier waarop data en signalen van de trailer naar de trekker overgebracht worden 100 procent veilig zijn. Air Brake Company Holland heeft een compleet assortiment elektrische accessoires om alle soorten signalen van alle merken en modellen trucks naar trailers en vice versa over te brengen.

Kenmerken

Belangrijke kenmerken van onze aansluitkabels zijn
dat ze buitengewoon goed bestand zijn tegen extreme weersinvloeden, hoge en lage temperaturen, vuil en vocht. Air Brake Company Holland kabels zijn vloeistofafstotend. De hoge kwaliteit van de robuuste en duurzame aansluitkabels voldoet aan alle wereldwijd gestelde OEM certificeringen.

Grote voorraad

Alle ABS en EBS kabels hebben geschroefde aansluitingen en zijn dankzij een duidelijke kleurcodering eenvoudig te identificeren. Voor de montage is geen speciaal gereedschap vereist. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij vrijwel altijd direct de beste kwaliteit onderdelen leveren. En zelfs als niemand het heeft, dan regelt Air Brake Company Holland dat het er komt.